Termeni si condiții

Numele si datele operatorului

Site-ul CIP DE PROTECTIE este proprietatea Pernstein Group S.R.L. avand datele de identificare CUI 41800604, CIF: RO41948423, inregistrate la Registru Comertului  cu numarul J40/14266/2019 si avand ca si date de contact numarul de telefon 0730 543 882 si adresa de e-mail info@cipdeprotectie.ro.

Acceptarea conditiilor

In ceea ce urmeaza se regasesc conditiile generale de utilizare a site-ului CIP DE PROTECTIE. Prin accesarea site-ului si utilizarea fiecarei pagini a acestuia utilizatorul confirma faptul ca este de acord cu urmatoarele conditii de utilizare a site-ului. Tocmai de aceea este important sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a site-ului si in cazul in care nu sunteti de acord cu cele mentionate avem rugamintea de a nu utiliza acest site.

Pentru fiecare utilizator accesul si folosirea site-ului CIP DE PROTECTIE sunt gratuite si vizeaza scopul de a oferi acces cat mai rapid si cat mai facil potentialilor clienti la toate produsele si informatiile referitoare la produsele comercializate de CIP DE PROTECTIE. Termenul „utilizator” al site-ului CIP DE PROTECTIE defineste acea persoana fizica sau juridica ce acceseaza si utilizeaza aceasta pagina.

CIP DE PROTECTIE isi rezerva dreptul de a efectua modificari periodice asupra termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului. Prin continuarea accesarii site-ului de catre un utilizator chiar si dupa afisarea modificarii conditiilor si termenilor, utilizatorul isi exprima acceptul cu privire la modificarile asupra termenilor si conditiilor.

Drepturi de autor

Toate drepturile cu privire la materialele publicate pe site-ul CIP DE PROTECTIE apartin CIP DE PROTECTIE, inclusiv drepturile de autor. In consecinta este strict interzisa redistribuirea indiferent de forma, comercializarea partiala sau completa a informatiile prezente pe site-ul CIP DE PROTECTIE. Informatiile si produsele postate pe acest site revin sub forma drepturilor de proprietate ale CIP DE PROTECTIE.

Structura site-ului si continutul prezent pe site pot fi oricand modificate fara a fi necesara o infomare prealabila cu privire la aceste modificari. Intreg continutul prezent pe site-ul CIP DE PROTECTIE este protejat in baza legii drepturilor de autor si toate drepturile sunt rezervate. Prin urmare crearea de materiale derivate, modificarea sau copierea continutului, dar si publicarea pe alte surse a continutului site-ului este strict interzisa fara a avea permisiunea scrisa din partea din partea CIP DE PROTECTIE.

Continutul site-ului

Informatiile regasite pe site cu privire la produsele si serviciile oferite de CIP DE PROTECTIE au un caracter pur informativ. Intreg continutul prezent pe site nu poate reprezenta o oferta ferma de a contracta produse sau servicii si nu poate angaja raspunderea CIP DE PROTECTIE fara existenta unor acorduri ulterioare.

Obiectivul continutului de pe site este acela de a transmite informatii exacte si actualizate. Cu toate acestea, CIP DE PROTECTIE nu poate oferi garantia faptului ca prezentele pagini nu contin erori, insa CIP DE PROTECTIE ofera asigurari oricarui utilizator de disponibilitatea de a remedia eventualele erori si de a depune toate eforturile pentru o informare corecta a acestuia.

Fiecare vizitator si utilizator al site-ului care este interesat de produsele comercializate prin intermediul acestui site poate sa contacteze CIP DE PROTECTIE prin oricare dintre variantele de contact mentionate in pagina „Contact” a site-ului nostru pentru a primi toate informatiile de care are nevoie cu privire la disponibilitatea produsului de care este interesat, dar si cu privire la termenii contractuali si cu privire la tarifele pentru respectivele produse sau servicii.

Limitare raspundere

Continutul site-ului CIP DE PROTECTIE vizeaza descrierea pana la un anumit nivel al detaliilor produsele si serviciile oferite de catre CIP DE PROTECTIE. Referitor la utilizarea site-ului, CIP DE PROTECTIE nu poate oferi utilizatorilor nici un fel garantie cu privire la evitarea folosirii sau accesarii cu dificultate a site-ului, eventuale intreruperi in utilizarea site-ului, inexistenta unor virusi sau a altor componente ce ar putea dauna prezenta utilizatorilor pe site. In consecinta, CIP DE PROTECTIE nu se face responsabil pentru eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului.

Incheierea contractului

Inregistrarea unei comenzi pe site-ul CIP DE PROTECTIE reprezinta acordul cumparatorului  sau clientului cu privire la modalitatea de comunicare utilizata de societatea Pernstein Group S.R.L. in calitate de  administrator al site-ului, respectiv prin telefon sau prin e-mail.

Orice contract este incheiat doar in momentul in care a fost emisa factura fiscala si nu in momentul plasarii comenzii sau la momentul emiterii confirmarii automate de primire a unei comenzi. Prin emiterea automata de confirmare a primirii unei comenzi NU inseamna incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Toate produsele comercializate de CIP DE PROTECTIE sunt insotite de factura si certificat de garantie. In cazul pierderii certificatului de garantie sau a facturii, garantia isi pierde valabilitatea.

Disponibilitatea si livrarea comenzilor

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc. In situatia in care in momentul comenzii clientului nu sunt disponibile produsele selectate de acesta, furnizorul va informa clientul despre aceasta imediat in confirmarea comenzii.

Fiecare client va fi informat cu privire la eventuale situatii in care un produs nu este disponibil temporar. In cazul unei intarzieri de livrare mai mare de 14 zile, clientul poate opta pentru retragerea din contract. Acelasi drept revine si furnizorului si orice plata efectuata de client va fi rambursata catre acesta.

Furnizarea, protejarea, stocarea si stergerea datelor cu caracter personal

Utilizatorului sau vizitatorului ii sunt solicitate informatii cu caracter personal doar in scopul de a identifica utilizatorul si pentru a exista posibilitatea de lua legatura cu acesta. In categoria de date personale care pot fi solicitate mentionam urmatoarele: nume si prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, sau alte informatii care vizeaza utilizarea produselor sau a serviciilor disponibile pe site. In scopul de a oferi un raspuns cat mai prompt tuturor solicitarilor provenite dinspre utilizatori, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor fi pastrate si prelucrate electronic pentru o perioada de timp. CIP DE PROTECTIE asigura fiecare utilizator de pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Prin accesarea si utilizarea in continuare a acestui site va exprimati acordul expres si fara echivoc in conformitate cu respectarea prevederilor legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Toate datele avand caracter personal vor fi pastrate doar pentru perioada necesara scopului pentru care acestea au fost colectate. Odata cu expirarea acestei perioade datele cu caracter personal urmeaza a fi sterse. Datele cu caracter personal care vor fi pastrate se regasesc doar in acele acte sau documente care conform legii trebuie arhivate pentru un termen anume. Dupa expirarea termenului legal de arhivare a respectivelor acte sau documente, acestea urmeaza a fi distruse.

In cazul in care aveti nelamuriri referitoare la exercitarea drepturilor dumneavoastra de a accesa si de a folosi site-ul sau daca aveti nelamuriri cu privire la protectia utilizarii site-ului, va invitam sa ne contactacti prin variantele prezentate pe pagina de „Contact” din cadrul site-ului CIP DE PROTECTIE.

Litigii

Orice eventual litigiu care poate sa apara in legatura cu executarea unui contract, acesta urmeaza a fi solutionat pe cale amiabila intre vanzator si client. In caz contrar oricare dintre parti se poate adresa instantei de judecata.