Politica de confidențialitate

Consideram ca informarea corecta a utilizatorilor site-ului CIP DE PROTECTIE este foarte importanta si in acest demers in ceea ce urmeaza sunt prezentate datele pe care le colectam de la utilizatori, scopurile in care sunt aceste date sunt folosite, dar si drepturile fiecarui utilizator care acceseaza site-ul CIP DE PROTECTIE.

Datele Vanzatorului: S.C. Pernstein Group S.R.L. avand ca si date de identificare fiscala CUI 41800604, CIF RO41948423 si fiind inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14266/2019.

Datele personale ale oricărui vizitator si utilizator urmeaza a fi folosite doar de VANZATOR si doar pentru scopul declarat al acestui site. Astfel, informatiile din formularul de contact sau din formularul de comanda sunt utilizate doar pentru a raspunde solicitorilor dumneavoastra si pentru a trimite sau pentru a procesa comenzile dumneavoastra. De asemenea, informatiile colectate sunt utilizate in vederea trimiterea eventualelor promotii si a buletinelor informative periodice daca ati acceptat inscrierea la e-mailurile noastre periodice. Vanzatorul isi asuma obligativitatea de a nu face publice informatiile cu caracter personal si de a nu comercializa bazele de date care contin astfel de informatii personale. Exceptie de la aceasta obligativitate o reprezinta solicitarile organele de control abilitate ale statului.

Politica de confidentialitate reda modalitatea in care site-ul CIP DE PROTECTIE foloseste toate datele personale colectate de la utilizatorii care acceseaza acest site. Pentru noi confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului nostru este extrem de importanta. In acest sens depunem toate eforturile pentru protejarea datelor personale.

Informatiile personale care sunt colectate pe site-ul CIP DE PROTECTIE si care pot fi stocate pentru o anumita perioada de timp vizeaza urmatoarele categorii de date:

a). Informatii cu privire la dispozitivul de pe care este accesat site-ul nostru (adresa IP, locatia geografica, tipul dispozitivului, sistemul de operare, ora si data accesari etc.);

b). Informatiile necesare inregistrarii pe site, spre exemplu adresa de e-mail;

c). Durata vizitelor pe site si care sunt paginile accesate;

d). Orice alte informatii si date cu caracter personale care sunt trimise catre site-ul CIP DE PROTECTIE.

Pentru a putea introduce informatii cu caracter personal apartinand unei terte persoane este necesar consimtamantul persoanei respective atat pentru divulgarea informatiilor personale, cat si pentru procesarea acestor date concomitent cu respectarea aceastei politici de confidentialitate.

Datele cu caracter personal care sunt transmise folosind site-ul CIP DE PROTECTIE urmeaza a fi colectate si folosite numai in vederea atingerii scopurilor mentionate in aceasta politica sau pe oricare dintre paginile site-ului. Astfel, informatiile avand caracter personal pot fi folosite pentru urmatoarele scopuri:

 1. Adaptarea site-ului nostru la cerintele utilizatorului sau vizitatorului;
 2. Trimiterea de comunicari cu caracter comercial pentru informarea utilizatorilor;
 3. Expedierea de notificari solicitate in mod expres de catre utilizatori prin intermediul e-mail-ului;
 4. Trimiterea buletinelor informative prin e-mail in conditiile in care acestea au fost solicitate de catre utilizator;
 5. Administrarea eficienta a site-ului nostru;
 6. Furnizarea de servicii sau produse prestate de CIP DE PROTECTIE;
 7. Trimiterea de comunicari de marketing cu privire la serviciile sau produsele pe care le oferim utilizatorilor site-ului nostru;
 8. Pastrarea securitatii site-ului nostru si prevenirea unor eventuale fraude;
 9. Alte utilizari.

Facem mentiunea ca toate informatiile cu caracter personal colectate pe site-ul CIP DE PROTECTIE sunt in deplina siguranta si vor fi pastrate cu caracter confidential, nefiind oferite tertilor in niciun scop fara consimtamantul dvs. expres. Datele dumneavoastra personale pot fi divulgate doar catre echipa CIP DE PROTECTIE pentru scopurile prevazute in aceasta politica. In situatiile in care astfel de date personale ne sunt solicitate prin lege ne vedem obligati sa asiguram organelor de control astfel de informatii pentru toate procedurile legale potentiale sau in derulare. De asemenea, astfel de date cu caracter personal pot fi folosite pentru a ne proteja drepturile noastre legale. Datele dumneavoastra personale nu pot fi furnizate catre terti in alte situatii decat cele mentionate in aceasta politica de confidentialitate. CIP DE PROTECTIE va depune toate eforturile necesare in vederea protejarii datelor cu caracter personal pe care dumneavoastra le furnizati prin accesarea si utilizarea site-ului nostru.

In contextul colectarii, stocarii si prelucrarii datelor cu caracter personal pe site-ul CIP DE PROTECTIE, fiecare vizitator si utilizator al site-ului beneficiaza de o serie de drepturi, si anume:

 1. Dreptul de a detine informatii complete si actuale cu privire la modalitatile de colectare și utilizare a datelor personale;
 2. Dreptul de a avea acces la datele pe care le detinem despre dumneavoastra;
 3. Dreptul de a solicita schimbarea si actualizarea datelor dumneavoastra personale;
 4. Dreptul de a solicita stergerea completa a datelor cu caracter personal pe care le-am colectat si stocat cu privire la dumneavoastra;
 5. Dreptul de a solicita incetarea trimiterii de mesaje de marketing catre adresele furnizate;
 6. Dreptul de a depune o plangere catre organele abilitate cu privire la folosirea datelor dumneavoastra.

CIP DE PROTECTIE isi rezerva dreptul de a modifica periodic politica de confidentialitate prezenta prin publicarea unor versiuni noi pe site. In acest context este indicat ca fiecare vizitator si utilizator sa verifice ocazional pagina aceasta pentru a fi mereu informat cu privire la orice eventuala modificare efectuata la aceasta politica de confidentialitate. In acest mod fiecare utilizator v a avea siguranta faptului ca a inteles modificarile aduse politicii de confidentialitate de fata. In situatia in care doriti actualizarea, modificarea sau stergerea datelor dumneavoastra personale, va rugam sa ne informati cu privire la acest aspect prin pagina de „Contact” de pe site-ul nostru.

Pentru a asigura protectia datelor cu caracter personal sunt asumate o serie de masuri de securitate:

 1. Prezenta unei clauze de confidentialitate in contractul tuturor angajatilor care au acces si care urmeaza sa prelucreze datele cu caracter personal.
 2. Datele cu caracter personal sunt prelucrate folosind mijloace automate si respectand toate cerintele legale in vigoare, dar si conditiile necesare pentru a asigura securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor personelor vizate.
 3. Serverul care colecteaza datele cu caracter personal are instalat un certificat de securitate.
 4. Site-ul www.cipdeprotectie.ro are afisata politica de confidentialitate.
 5. Baza de date cu informatiile cu caracter personal poate fi accesata doar de catre angajatii firmei S.C. Pernstein Group S.R.L. (CIP DE PROTECTIE) folosind un username si o parola de identificare.
 6. Toti angajatii care nu mai fac parte din cadrul firmei S.C. Pernstein Group S.R.L. nu mai au acces la baza de date cu informatii personale ale utilizatorilor, conturilor acestor angajati fiind sterse.
 7. Toate datele cu caracter personal sunt stocate doar pentru perioada de timp necesara pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate respectivele date personale.